استفاده از طلا در مردان و کم خونی :
در این مقاله از جواهری زرین قصد داریم به مضررات طلا برای مردان بپردازیم .که آیا طلا برای مرد ضرر دارد یا نه ؟ برای اطلاعات بیشتر تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
فرقی ندارد فرد از انگشتر طلا مردانه استفاده کند یا گردنبند طلا مردانه، در هر صورت ممکن است فرد مصرف کننده تجربهگر کمخونی باشد. حال ممکن این این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که چه چیزی باعث میشود تا مردان پس از استفاده از طلا دچار کم خونی شوند؟
در پاسخ به این سوال مهم باید بگوییم که آناتومی و فیزیولوژی بدن مردان و زنان یک سری تفاوت جزئی با یکدیگر دارد. هنگامی که مردی از طلا استفاده میکند، میزان گلبولهای سفید خون او افزایش مییابد و به همین میزان میزان گلبولهای قرمز دچار کاهش میشود. همین موضوع باعث میشود تا فرد به کمخونی مبتلا شود این از مضررات طلا برای مرد است.
در بررسی برای مضررات طلا برای مرد از نظر علمی آمده است که اشعه تولید شده از طلا بر روی هورمونهای جنسی مردانه تاثیر میگذارد و با ایجاد اختلال در آنها میل جنسی مرد را به طور قابل توجهی کاهش میدهد.
نکات مهم در خرید طلا برای مردان :
توجه به جنس طلا :
توجه به جنس طلا باعث میشود اطمینان پیدا کنید که این قطعه در برابر سایش و پارگی روزمره مقاومت خواهد کرد. جنس طلا به خلوص یا عیار آن نیز وابسته است. طلا هرچه خالصتر باشد، عیار بالاتری دارد و کیفیت و قیمت آن نیز به همان نسبت بالاتر خواهد بود. همچنین، برخی افراد ممکن است نسبت به فلزات خاصی که در آلیاژهای طلا استفاده میشوند، واکنشهای آلرژیک داشته باشند. اطلاع از آلیاژ طلا مردان با پوست حساس را نسبت به خرید قطعه موردنظرشان هشیارتر خواهد کرد.
توجه به رنگ طلا :
نگهای مختلف طلا با سبکهای شخصی متفاوت هماهنگ میشوند. برخی از مردان ممکن است طلای زرد کلاسیک را ترجیح دهند، درحالیکه برخی دیگر به ظاهر مدرن طلای سفید یا جذابیت رمانتیک رزگلد تمایل نشان میدهند. درک ترجیحات هر فرد برای خرید دستبند، انگشتر یا گردنبند طلا مردانه تضمین میکند که آن قطعه با سبک فردی آنها هماهنگ باشد. علاوهبراین، بهتر است هنگام خرید طلا، رنگی را انتخاب کنید که در اغلب اکسسوریهای کمدتان، از قبیل ساعت، دکمه سرآستین یا حتی فِرم عینکتان دیده میشود.
توجه به استایل :
درک استایل طلا مردان کمک میکند تا بهترین انتخاب را داشته باشید. همانطور که در بالا هم گفتیم، قطعه طلای انتخابی باید مکمل کمد لباس و لوازم جانبی شما در مناسبتهای مختلف باشد. برای رویدادهای رسمی، قطعات طلایی کلاسیک و ظریف مانند دکمه سرآستین یا سنجاق کراوات ممکن است مناسبتر باشند، درحالیکه در یک دورهمی دوستانه ممکن است قطعات مدرن و خلاقانه جذابیت بیشتری ایجاد کند.
چرا اسلام طلا را برای مردان حرام کرده است؟
تقریبا تمام فقها در حرام بودن طلا برای و مضررات طلا برای مرد اتفاق نظر دارند و همه آنها در قوانین اسلام این نکته را ذکر کردهاند. در کتب تاریخی نیز روایات متعددی از ائمه اطهار علیه السلام وجود دارد که همگی دال بر حرام بودن طلا و مضررات طلا برای مرد هستند. یکی از این کتابها وسائل الشیعه است. در ادامه چند روایت از این کتاب را با یکدیگر در این زمینه مرور میکنیم.
از امام صادق علیه السلام نقل شده است که فرمودند: «مرد طلا نپوشد و با طلا نماز نخواند.»
همچنین در روایت دیگری از امام صادق علیه السلام نقل شده است که: «آهن زینت اهل جهنم و طلا زینت اهل بهشت است و خداوند آهن را در دنیا زینت جن و شیاطین قرار داده و طلا را زینت زنان قرار داده است. پس برای مردان حرام است پوشیدن آن و نماز خواندن با آن.
بهترین جایگزین طلا برای مردان :
انواع زنجیرها، دستبندها، انگشتر و دیگر اکسسوریهای مردانه با جنسهای شبیه به طلا موجود هستند، و شما میتوانید به جای طلا از آنها استفاده کنید. البته نکته مهمی که در زمینه استفاده از بدلیجات باید به خاطر داشته باشید این است که حتما رنگ آنها ثابت باشد و حساسیت زا نباشند.
احکام زیورآلات برای آقایان :
- طلای زرد یا سفید و یا مخلوطی از آن دو نیز در صورت ارتباط مستقیم با بدن برای آقایان جایز نمیباشد حکم گردنبند برای مردان اگر با طلای سفید باشد یا زرد فرقی نمیکند و هر دو حرام میباشد.
استفاده از زیورآلاتی به غیر از طلا مانند نقره، پلاتین، استیل، تیتانیوم و غیره برای آقایان مناسب بوده و از بهترین زیورآلات مردانه به شمار میروند.
خوردن و آشامیدن با ظروفی که از طلا ساخته شده است نیز برای مردان برعکس بانوان جایز نمیباشد.
استفاده از طلا برای مردان در نظر مراجع تقلید :
حضرت آیت الله العظمی خمینی(ره) :برای مردان پلاتین و طلای سفید اشکال ندارد؛ مگر آن که طلای سفید همان طلای زرد باشد و با مخلوط کردن تغییر رنگ داده باشد . (امام خمینی استفتائات، ج 1، س50)
حضرت آیت الله العظمی خمینی(ره) :
برای مردان پلاتین و طلای سفید اشکال ندارد؛ مگر آن که طلای سفید همان طلای زرد باشد و با مخلوط کردن تغییر رنگ داده باشد . (امام خمینی استفتائات، ج 1، س50)
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی :
زینت به طلا برای مردان به هر رنگی که باشد (حتّی طلای سفید) جایز نیست و نماز خواندن با آن باطل است، ولی استفاده از پلاتین که فلز دیگری است اشکالی ندارد. (آیت الله مکارم شیرازی، استفتائات، ج1، س118)
آیا طلا برای آقایان مفید است؟
مبارزه با ویروسها، خاصیت ضد درد، تمیزکننده خون، ضد سرطان بودن، بالا بردن اعتماد به نفس، بالا بردن میدان مغناطیسی بدن، بالا بردن عملکرد شناختی و کاهش استرس از فواید طلا برای مرد است.
اثر طلا بر فيزيولوژی باروری مردان :
هماکنون 10-15 درصد از زوجها در دنیا از ناباروری رنج میبرن ناباروری میتواند ناشی از فاکتورهای مردانه، زنانه، مرکب از هردو و یا ناشی از عوامل ناشناخته باشد. بیش از 30 درصد از عوامل ناباروری در مردان، با وجود دانش روزافزون محققین و دسترسی به ابزارهای تشخیصی جدید، ناشناخته میباشد. امروزه نقش عوامل محیطی و ژنتیکی در ناباروری مردان تا حدودی شناخته شده است
در بین عوامل محیطی مختلف، طیف وسیعی از ترکیبات شیمیایی، از جمله فلزات سنگین وجود دارد که با عملکرد طبیعی بدن تداخل ایجاد میکنند.
طلا ، آفتی برای مردان :
از نظر پزشکی، طلا روی گلبول های قرمز خون مردان اثر سویی دارد و سیستم ایمنی بدن آنان را دچار اشکال می کند. وقتی طلا با پوست تماس پیدا می کند، یون های آن وارد بدن می شوند. این یون ها در مردان در کبد جمع و همان جا متوقف می شوند و موجب اختلال می شوند.
طلا در همه رنگ و همه شکل ممنوع !
وقتی صحبت از طلا به میان می آید، همه ی جواهرات ساخته شده از آن را در بر می گیرد. زنجیر طلا، انگشتر طلا، حلقه ی طلا، بند ساعت و حتی عینک طلا و حتی سروکار داشتن با طلا و طلا سازی هم می تواند برای مردها مشکل ایجاد کند و فرقی هم نمی کند مدت کوتاهی با این طلا در ارتباط باشید یا طولانی، به هر حال برای مردان منع استفاده دارد.
اما در برخی شرایط از طلا و سایر فلزات از قبیل نقره به عنوان درمان استفاده می شود و گاهی نیز این فلز در دندان سازی و جراحی استخوان ها کاربرد دارد؛ در این حالت چون صرف درمان بوده و برای برطرف کردن مشکل و بیماری ایجاد شده مورد استفاده قرار می گیرد، ایرادی ندارد. کما این که شواهد حاکی از آن است که در طب سنتی چینی و در طب سوزنی گاهی برای درمان برخی بیماری ها از سوزن های طلایی یا نقره ای استفاده می کنند.
علت حرام بودن زیورآلات طلا برای مردان برخلاف زنان در اسلام :
همان طور که می دانید در آیین اسلام قرآن کلام خداست و محمد (ص) نیز فرستاده اوست و هر کلامی که از خدا در قرآن و یا از پیامبر اکرم (ص) طبق منابع صحیح روایت می شود از دستورات آیین اسلام بوده و در حقانیت آنها شکی نیست. یکی از این دستورات دینی در رابطه با حرام بودن طلا و مضررات طلا برای مرد و حلال بودن آن برای زنان است. از آن جایی که خدای متعال خالق همه انسان ها از هر دو جنس است به ویژگی ها و ساختار وجودی آنها احاطه کامل داشته و خیر و صلاح دنیوی و اخروی آنها را بهتر از هر کس دیگری می داند.
طلا و سلامت جنسی مردان :
دلیل دیگری که از اهمیت زیادی هم برخوردار است، تاثیر منفی اشعه های فلز طلا روی هورمون های جنسی مردان است. استفاده از طلا توسط مردان باعث بروز اختلالات هورمونی شده و حرکت اسپرم ها را با مشکل مواجه می کند، به طوری که سرعت حرکت آن ها به قدری کاهش پیدا می کند که قدرت کافی برای باروری تخمک نداشته و موجب ناباروری مرد می شود.سابقه و هدف: طلا یکی از ترکیبات بیوشیمیایی در بدن انسان است که اثرات آن بر فعالیت برخی از اندام ها توسط برخی محققین بررسی شده است. اسلام استفاده از طلا را برای مردان ممنوع کرده است، بنابراین، این مطالعه مروری به بررسی تأثیر طلا بر دستگاه تناسلی مردان و مضررات طلا برای آن پرداخته است.
زندگی پر از فراز و نشیب است و گاهی اوقات ممکن است احساس کنید که در تاریکی مطلق غرق شده اید. در چنین شرایطی، به دام انداختن در چرخه انتخابهای غلط که اوضاع را بدتر میکند، بسیار آسان است. اما خبر خوب این است که راهی برای رهایی از این تاریکی وجود دارد طلا!
بله، درست شنیدید! طلا فقط فلز گرانبهایی برای زینت نیست، بلکه میتواند به عنوان ابزاری قدرتمند برای تقویت روحیه و آرامش ذهن نیز عمل کند.
در اینجا چند دلیل برای اثبات این ادعا وجود دارد:
● افزایش اعتماد به نفس
● کاهش استرس
● بهبود خلق و خو
● تقویت سیستم ایمنی
طلا براي مردان :
تعداد گلبولهاي سفيد خون در مردان بيشتر از زنهاست، حال آن كه تماس بدن مرد با طلاو مضررات طلا برای مرد باعث بالا رفتن ميزان گلبولهاي سفيد ميشود. به طور طبيعي با افزايش شمار گلبولهاي سفيد، جا براي گلبولهاي قرمز خون كم شده و تعداد آنها به طور محسوسي كاهش پيدا ميكند. در واقع استفاده از طلا در مردان و مضررات طلا برای مردباعث بر هم خوردن تعادل ميان گلبولهاي سفيد و قرمز خون ميشود.
تأثير طلا بر عقيم شدن :
استفاده طولاني مدت از طلا و مضررات طلا برای مرد، روي تمام هورمون هاي مردان، به ويژه هورمون هايي که از ناحيه هيپوفيز در بدن پخش مي شود تأثير منفي مي گذارد و باعث کاهش ترشح تستسترون و کمبود اسپرماتوزوئيد و در نهايت کاهش قدرت جنسي و عقيم شدن مردان مي شود.
با توجه به نتایج ما، نانوذرات طلا اولاً میتوانند پارامترهای اسپرم مانند تحرک و مورفولوژی طبیعی را کاهش دهند و ثانیاً در بازسازی کروماتین اسپرم اختلال ایجاد کنند که منجر به افزایش ناپایداری کروماتین میشود. همچنین سرعت آسیب DNA اسپرم را افزایش داد. با توجه به پارامترهای اسپرم، ما نشان دادیم که درصد اسپرم با تحرک پیشرونده به ویژه در دوز 200 میکروگرم بر کیلوگرم در روز به مدت 35 روز کاهش می یابد.
در قرآن دربارهي حرام بودن استفاده از طلا ومضررات طلا برای مرد ، چيزي نيامده است اما در حديث بيان شده که پيامبر-صلي الله عليه وسلم- فرمودهاند: استفاده از طلا بر مردم حرام است. «احل الذهب والحرير لاناث امتي وحرم علي ذکورها»[نسائي] طلا و ابريشم بر زنان امتم حلال شده و آنها بر مردان امتم حرام است.
«پيامبر-صلي الله عليه وسلم- روزي انگشتري طلا در دست مردي ديد و آن را بيرون آورد و دور افکند و فرمود: کسي از شما آهنگ آتشي ميکند و آن را در دستش قرار ميدهد، بعد از آن که پيامبر-صلي الله عليه وسلم- از نزد آنان رفت، به آن مرد گفته شد: انگشترت را بردار و [آن را بفروش و] از آن بهره ببرد. گفت: نه سوگند به خدا، هرگز آن را که پيامبر خدا-صلي الله عليه وسلم- به دور افکنده برنميگيرم»
اما در صورت ضرورت مرد ميتواند از طلا استفاده کند، مانند آن که بند انگشت و سر بينياش قطع شده باشد و… به جاي آن از طلا استفاده کند.
سایر احکام :
به قول مشهور، طلا و نقره؛ خواه شمش باشند یا درهم و دینار ، مثلی به شمار میروند. بنابر این، چنانچه غصب یا تلف شوند، باید مثل آنها پرداخت گردد.
بسیاری از فقها در طلای ساخته شده، مانند زیور آلات، ضمان طلای آن را به مثل، و هزینه ساخت آن را به قیمت آن دانستهاند. بنابر این، غاصب یا تلف کننده باید هم وزن طلای تلف شده و قیمت ساخت آن را به صاحبش بپردازد. برخی ضمان آن را به قیمت دانسته و برخی احتمال دادهاند ضمان آن طلای ساخته شده همانند آن باشد. بنابر این، باید همانند طلای تلف شده از لحاظ وزن و ساخت به صاحبش برگردانده شود.[۳۳]
سخن اخر :
در فقه اسلامی، استفاده از طلا و مضررات طلا برای مرد امده است. این حکم در منابع دینی مانند قرآن و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) ذکر شده است.تاثیرات مثبت کمتر از منفی بوده پس نتیجه می گیریم استفاده نکردن ان برای مردان بهتر است.